Om mig

Välkommen till My Scrappy Days!

Jag heter Jessica Larning och här kan du ta del av min scrapbookingvärld.

Jag är en nyfiken själ som älskar att resa. Har gjort flera långresor och besökt mer än 150 länder. På senare år har jag landat i den jag är och uppskattar idag vardagen. Typisk känslomänniska och använder sällan min logik. Berörs mycket av glädje och bölar till program som Extreme Home Makeover. I övrigt tittar jag väldigt sällan på TV då jag tycker det är slöseri med tid.

Kräver hög aktivitet i form av både fysisk och intellektuell sysselsättning för att inte bli rastlös och förvandlas till en otrevlig typ.

Jag har ett utvecklande och stimulerande arbete, där jag är mycket social och har därför också ett stort behov att tystnad och ensamhet. Brinner för personlig utveckling och lyssnar mycket på ljudböcker. I grunden är jag utbildad beteendevetare inriktning arbets- & organisationspsykologi. Studerat vidare med 1 år inom Gestaltterapi, 2 år samtalsterapi (psykosyntes) samt certifierat mig till coach.  Har sedan 1993 jobbat inom friskvårdsbranschen och arbetar idag som platschef på Sats Kompassen. Vid sidan av driver jag även Urban Wellness – resor för kropp och själ.

Jag känner en tacksamhet för att jag fått uppleva så mycket i livet. Som person är jag extremt målfokuserad och jobbar på att vara mer Human Being än Human Doing. Scrapbooking är ett sätt för mig att ladda på min energi och vara mer närvarande i nuet. Jag har alltid älskat att pyssla men började mer seriöst med scrapbooking när min son föddes 2004.

Just nu har jag förmånen att skapa för svenska Tonic Studios designteam 🙂

Jag är också 39 år, mamma till Lukas 9 år och bor centralt i en härlig sekelskiftesvåning i Vasastaden, Göteborg.

Jag är nattmänniska som älskar glamour på vardagen, en stilren inredning, goda viner och champagne.

Hoppas att du finner något som inspirerar!

Med kärlek – Jessica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s